Ostale usluge i uvjeti

OSTALE USLUGE

Agresivan pas* 50 kn na cijenu usluge
Antiparazitna kupka 50 kn
Skraćivanje noktiju mali pas 30 kn
Skraćivanje noktiju veliki pas 40 kn
Higijena ušiju 40 kn
Medicinska kupka mali pas 30 kn na cijenu usluge
Medicinska kupka veliki pas 50 kn na cijenu usluge


PAKETI

Paket za štence do 6 mjeseci – navikavanje

Kao u ljudskom, tako i u psećem životu bitni su stabilni temelji. Koliko lako je razigrati štene, toliko lako ga je i traumatizirati, a to nikako ne želimo jer to znači nezadovoljan pas, nezadovoljan vlasnik i nezadovoljan groomer. Kako bi se pas priviknuo na zvukove, mirise, i tete/stričeke koji rade u salonu, potrebno je navikavanje. Preporučljivo je da pas dolazi u salon jednom u tjedan/dva na maksimalno 20 do 30 minuta, jer, sve što je lijepo kratko traje. S vremenom će stol, kada, fen, škare i poslastice postati normalna stvar te salon neće zaobilaziti u širokom luku. Mi imamo sve- ljubav prema životinjama, opremu i poslastice a na Vama je samo da dovedete svojeg ljubimca.
Paket se sastoji od 4 dolaska i cijena je 100 kn.

Paket za udomljene pse – navikavanje

Sve više i više vlasnika odlučuje za psa i to nas čini izuzetno sretnima. Stoga, koliko smatramo da je bitno priviknuti štene na grooming, isto tako smatramo da je bitno priviknuti psa iz azila, ulice ili neadekvatnih uvjeta. Udomljeni psi često su traumatizirani od strane ljudi, stoga im treba dati vremena kako bi u nas opet stekli povjerenje. Preporučljivo je da pas dolazi svakih par dana na maksimalno 10 do 20 minuta. Ponekad je potrebno vrijeme, volja i puno ljubavi kako bi našeg novog ljubimca učinili sretnim. Na tom putu ne zaboravite – sretan ljubimac znači sretan vlasnik!
Paket se sastoji od 6 dolazaka i cijena je 100 kn.

***
*Agresivan pas– pas ne postaje agresivan preko noći. Agresivnost je najčešće posljedica negativnih emocija kao što su ljutnja i strah. Također, uzrok agresivnosti često je bolest ili krivi odgoj. Psi nisu zvijeri i nemaju namjeru ozlijediti druga bića već su samo psi koji se u određenim situacijama osjećaju nelagodno i nesigurno. Ps nije odgovoran za svoje ponašanje već vlasnik. Vlasnik psa koji pokaže znakove agresivnosti(lajanje, škrgutanje zubima, griženje) dužan je prisustvovati terminu. Ukoliko pas ni tada ne smanji znakove agresivnosti, vlasnik je dužan platiti punu cijenu usluge, plus pedeset kuna naknade, neovisno o ishodu tretmana.
*Uz predočenje kartice vjernosti poštambiljane 5 puta(nakon svakog tretmana), na šestom tretmanu ostvarujete 30% popusta
*Dovođenjem 2 ili više psa ostvarujete 10% popusta
*U cijenu tretmana uključeno je skraćivanje noktiju i higijena ušiju